SKY Implant System 14 Years

16 ani de SKY Implant System

 
 
 
Ustomed | Instrumente medicale produse in Germania

USTOMED - Instrumente medicale

Majoritatea oamenilor fac lucruri pentru că sunt nevoiți - Inovatorii fac lucrurile din propria voință

bredent group days Romania | 2nd SKY fast & fixed Forum | 24 - 26 Octombrie 2013

Pentru companii dinamice, cum ar fi bredent medical, cheia succesului este gândirea în perspectivă. De la bun început, ideea din spatele sistemului de implant SKY a fost să ofere soluții protetice de restaurare optime pentru toate situațiile relevante clinic, utilizând cât mai puține piese cu putință.

Pentru a realiza acest lucru, firma de familie din Senden, (Germania) lucrează în strânsă colaborare cu medici stomatologi și tehnicieni dentari. Totodată compania știe că opiniile clienților sunt indicatori valoroși în ceea ce privește succesul pe piața proteticii dentare și produselor pentru chirurgie orală.

Iată motivul pentru care în perioada 26-27 Octombrie 2013, într-o locație deosebită, aleasă cu atenție pentru a vă oferi cele mai bune condiții de desfășurare pentru un astfel de eveniment, experți din Romania, Germania, Grecia, Italia, India vor împărtăși abordările recente, ultimele noutăți și inovații ale bredent group adresate impantologilor și tehnicienilor dentari. Un forum de discuții unde puteți de asemenea participa la ateliere de lucru și demonstrații live care vă vor convinge cu siguranță că deviza evenimentului: "Perfect prosthetic implant solutions, thanks to innovative materials and technologies" este o realitate.

Vă așteptam la a doua ediție a evenimentului “bredent group days Romania – 2nd SKY fast & fixed Forum”

Peter Brehm - General Manager bredent Group

"Perfect prosthetic implant solutions, thanks to innovative materials and technologies"

Peter Brehm - General Manager bredent Group

"Satisfacția pacientului este rezultatul serviciilor oferite si percepției pacientului asupra beneficiului său. Pacienții își bazează, în general, evaluarea lor pe rezultatul restaurării protetice pe implant deoarece aceștia pot aprecia direct caracteristicile funcționale și estetice ale acesteia.
Datorită materialelor și tehnologiilor inovatoare, grupul bredent vă oferă soluții complete și competente în protetica pe implant dar și convențională, care aduc pacienților fericirea și mulțumirea pe termen lung."

Florian Obadan - Managing Director bredent-medical Romania

"Îmbunătățirea calități vieții pacienților precum și simplificarea, asigurarea și garantarea fluxului tehnologic în tehnica dentară au fost și rămân preocupările specialiștilor din cadrul bredent group de aproape 40 de ani."

Florian Obădan - Managing Director bredent-medical Romania

"Expunerea posibilităţilor tehnice pe care le oferă Sistemul de implant SKY, atât pentru soluţii provizorii, cât şi pentru cele definitive, face parte din preocuparea pe care bredent-medical o are pentru informarea utilizatorilor de implanturi dentare SKY.

SKY fast & fixed permite evitarea problemelor anatomice adiţionale, iar osul existent al pacientului este folosit optim. Ca rezultat, augmentările şi sinus liftul nu vor mai fi necesare. Avantajul protezării imediate, în aceiași zi cu extracția, este extraordinar dar valoarea conceptului SKY fast & fixed este pusă în adevărata lumină doar în momentul în care fixăm lucrarea definitivă. Pentru acest motiv bredent impune trendul în domeniu prin materiale și tehnologii inovatoare."

bredent group days Romania | 2nd SKY fast & fixed Forum | 24-26 Octombrie 2013 | Paltiniș - Sibiu


Conference Program bredent group days Romania | 2nd SKY fast & fixed Forum | 24 - 26 Octombrie 2013

 

Event Location bredent group days Romania | 2nd SKY fast & fixed Forum | 24-26 Octombrie 2013

Programul Conferinței

 

Locația Evenimentului