SKY Implant System 14 Years

16 ani de SKY Implant System

 
 
 
Ustomed | Instrumente medicale produse in Germania

USTOMED - Instrumente medicale

bredent Group: bredent & bredent-medical GmbH & Co.KG.

bredent medical GmbH & Co.KG. favicon În aprilie 2006, sectoarele de dezvoltare a produselor de stomatologie, inclusiv cele de produse de implantologie, instrumente și consumabile, au fost combinate într-o nouă companie - bredent medical GmbH & Co.KG.

bredent-medical ROMÂNIA

bredent medical Romania favicon bredent-medical ROMÂNIA reprezintă bredent medical GmbH & Co.KG în România. Înființarea acesteia reprezintă o apreciere a firmei germane fată de utilizatorii români ai produselor sale, care merită o atenție sporită dar și servicii de reprezentare și asistenta de o înaltă calitate.

Valori

bredent medical GmbH & Co.KG. in Romania - furnizor implanturi dentare

Deși la început de drum în România avem în spate 40 de ani de experiență în Germania.

Promovăm aceleași valori care au călăuzit compania bredent toți acești ani. De aici și certitudinea că pe lângă calitatea produselor aducem în România și o parte din atitudinea caracteristic germană.

Este misiunea noastră să probăm seriozitatea pe care partenerii noștri o așteaptă de la noi.

Avem totdeauna cele mai bune soluții pentru problemele colaboratorilor noștri deoarece preocuparea renumitului producător german de implanturi dentare pentru ridicarea nivelului cunoștințelor noastre este permanentă. Ea se materializează în training-uri și cursuri de pregătire cu privire la produse și noi concepte de terapie.

Așezăm în centrul preocupărilor noastre PACIENTUL, fiind conștienți că în parteneriat cu medicul implantolog, cu medicul protetician, cu tehnicianul dentar și având la dispoziție produse de calitate care se îmbină simbiotic în cadrul conceptelor de tratament, vom contribui la creșterea calității vieții acestuia.