SKY Implant System 14 Years

16 ani de SKY Implant System

 
 
 
Ustomed | Instrumente medicale produse in Germania

USTOMED - Instrumente medicale

blueSKY - implant dentar din titan structurat în zona coronară

implant dentar titan blueSKY bredent

bredent-medical extinde gama sa de implanturi dentare de succes SKY adăugând implantul de titan structurat în zona coronară şi suprafaţă Osseo Connect (ocs).

Suprafaţa obţinută prin sablare şi tratament acid la temperatură înaltă arată gradul ridicat al tehnologiei de ultimă oră în domeniu al noului sistem de implant dentar, asigurând pe termen lung succesul integrării în osul nativ sau artificial. Datorită acestui design modern blueSKY este ideal pentru plasarea implantului la nivelul osului, dar şi pe creste augmentate, totodată oferă şi precondiţia unei aderări osoase ridicate după implantare. Mulţumită metodei inovative de tratament a suprafeței implantului dentar, dar şi a structurii speciale a filetului, stabilitatea primară a acestuia creşte considerabil.

Conexiunea tub-în-tub, cu Torx®, cea mai lungă din industria de profil, permite conexiunea de încredere a implantului cu abutmentul și evită deșurubarea sau ruperea șuruburilor, deoarece asigură o distribuție perfectă și uniformă a forțelor masticatorii între șurub și abutment. O conexiune durabilă este garantată prin rotația reziduală scăzută datorată îmbunătățirii preciziei realizării și a toleranței identice în comparație cu conexiunea hexagonală internă, și datorită contactului în suprafață dintre bont și implant.

blueSKY - implant dentar din titan pentru inserare izocrestală


Informatii blueSKY - implant dentar din titan pentru inserare izocrestala Catalog Online blueSKY - implant dentar din titan pentru inserare izocrestala Catalog PDF blueSKY - implant dentar din titan pentru inserare izocrestalăa Formular comanda implanturi dentare si protetica

Informații

Catalog Online

Catalog PDF

Formular Comandă