SKY Implant System 14 Years

16 ani de SKY Implant System

 
 
 
Ustomed | Instrumente medicale produse in Germania

USTOMED - Instrumente medicale

Precizie şi eficienţă economică

breciformD - ligura de amprentare in stomatologie

Mai presus de toate în implantologie, cerinţele privind precizia amprentării sunt deosebit de mari, deoarece amprentele imprecise pot duce la creşterea volumului de muncă pentru fabricarea restaurărilor protetice (separarea scheletului restaurărilor finale sau timp de adaptare suplimentar).

Selecţia lingurii de amprentare este esenţială pentru calitatea amprentei. Această experienţă acumulată în activitatea practică este confirmată de un studiu ştiinţific de la Universitatea din Basel. Amprentarea cu Breciform D oferă rezultate mult mai bune decât cu linguri de metal.

Transparenţa permite individualizarea simplă, deoarece poziţia bontului de amprentare poate fi uşor de reperat - prin urmare, este produsul ideal pentru linguri individuale folosite la amprentarea implanturilor cu tehnica lingurii deschise.

Rigiditatea este un alt punct forte al acestor linguri: o deformare cât de mică, şi amprenta nu ar mai fi exactă.

În plus, este concepută cu un design perfect ergonomic, care este uşor de suportat pentru pacienţi. Timpul consumat cu curăţarea nu mai contează, deoarece produsul este utilizat ca o lingură de unică folosinţă.

breciform D - amprentare eficientă în tratamentele cu implanturi dentare


breciform D - amprentare eficientă în tratamentele cu implanturi dentare | Descarca Catalog PDF Formular comanda implanturi dentare si protetica

Informații

Catalog Online

Catalog PDF

Formular Comandă