SKY Implant System 14 Years

16 ani de SKY Implant System

 
 
 
Ustomed | Instrumente medicale produse in Germania

USTOMED - Instrumente medicale

copaSKY - implant ultra scurt, destinat inserări izocrestale

Viziunea bredent medical ferm focusată pe utilizatori

copaSKY - implant ultra scurt, destinat inserări izocrestale

Cu noul copaSKY - un implant ultra scurt, cu o lungime de 5,2 mm și un diametru de 4,0, 5,0 sau 6,0 mm - bredent medicinal își extinde familia de implantului SKY.

copaSKY beneficiază de suprafață OCS (osseo-connect-surface), deja folosită și testată, această suprafață a permis implanturilor SKY să stabilească repere în ultimele decenii în implantologie - încărcarea imediată a implanturilor dentare. Designul filetului și finisajul special al suprafeței implanturilor SKY garantează o stabilitate primară ridicată și o osteointegrare rapidă.

Conexiunea conică paralelă conică pe copaSKY este reversibilă și poate fi calculată în funcție de înălțime, evitând astfel un efect complicat “Morse Taper Locking Connecton”, în care o divergență de înălțime de până la 0,4 mm face ca producția unei proteze precise să fie extrem de dificilă.

Cu copaSKY, bredent medical oferă acum soluția ideală pentru crestele alveolare scurte și late. Osul disponibil este utilizat optim de către implantul ultra-scurt și astfel pot fi evitate augmentări care necesită timp. Ca urmare, țesutul osos din jur, dinții adiacenți sunt păstrați cât mai mult posibil atunci când se utilizează copaSKY.

Reducerea timpului de tratament și reducerea costurilor globale ar putea de asemenea convinge pacienții să aleagă o terapie cu implant.

La fel ca în cazul expansiunii familiei de implanturi SKY de până acum, bredent medical a acordat o atenție deosebită actualizării protocolului chirurgical și protetic pentru copaSKY, astfel încât medicii stomatologi să poată integra rapid noul copaSKY în fluxurile de lucru clinice din practica lor. În trusa de inserție SKY a fost introdus și setul de burghie necesar implantului ultra-scurt.

Și în plus, din punct de vedere al portofoliului protetic, specialiștii în restaurări pe implant au dezvoltat cu atenție o gamă de părți protetice, cu un număr redus de componente, care este capabilă să îndeplinească toate cerințele. Acest lucru generează un proces fiabil și costuri reduse pentru practică.

copaSKY - implant ultra scurt pentru inserare in os cu volum redus


Articol presa copaSKY - implant ultra scurt, destinat inserări izocrestale Prezentare copaSKY - implant ultra scurt, destinat inserări izocrestale Prezentarea sisteului de implanturi dentre SKY - Catalog PDF

Prezentare

Informații

Catalog PDF