SKY Implant System 14 Years

16 ani de SKY Implant System

 
 
 
Ustomed | Instrumente medicale produse in Germania

USTOMED - Instrumente medicale

bredent la Congresul IAIC I.Haulica 2011, Live OP la Universitatea Apollonia Iasi

bredent la Congresul Internaţional Anual al Institutului de Cercetări "Acad. I. Haulică"

Ediţia a II-a. 04 - 06 Noiembrie 2011
"Corelaţii morfo-fiziologice în patologia umană"

Interesul crescut pentru susţinerea activităţilor de cercetare-dezvoltare şi inovare în ultimii ani în România, face oportună organizarea unui astfel de Congres Internaţional, care să se constituie ca o platformă de promovare a cercetării interdisciplinare şi a dezolării tehnologice în domeniul medicinii dento-somato-faciale şi a domeniilor adiacente.

bredent Group va prezenta, atât teoretic cât şi practic, Conceptul de tratament SKY fast & fixed pentru pacienţii care sunt aproape de a ajunge edentaţi total sau chiar sunt în această situaţie.


bredent SKY fast & fixed Forum Bucuresti 2011

bredent group days Romania | 1st SKY fast & fixed Forum

Sala Mihai Eminescu - Hotel CARO, Bucureşti
08 - 09 Octombrie 2011

"The main philosophy of the bredent group is to combine the products of oral implantology with dental techniques to create a perfect symbiosis." - Peter Brehm, General Manager bredent Group

"FINIS CORONAT OPUS" - Finalul încoronează opera, spune un cunoscut citat latin. Şi în cazul nostru, valoarea conceptului SKY fast & fixed este pusă în adevărata lumină doar în momentul în care fixăm lucrarea definitivă.

Tocmai de aceea am invitat atât specialişti din Germania cât şi din România, pentru discuţii deschise legate de prezentări de cazuri.


Curs de implantologie pe simulator implantar bredent Implanting Phantom

Curs pentru tehnicieni dentari

Curs "Esthetikguss"
24 - 25 Iunie 2011

Lector: Marck Lattner, bredent GmbH;
Organizator: Cincu Nikolaus, bredent GmbH;

Pe parcursul cursului de implantologie care cuprinde 4 module de studiu se vor dobândi cunoştinţe teoretice şi practice. Un simulator implantar (fantomă) va ajuta cursanţii să deprindă competenţele necesare unei astfel de intervenţii chirurgicale.


bredent medical la Simpozion Brasov Annual Dental Meeting 2011

bredent - LIVE OP la Braşov Annual Dental Meeting

Tehnici convenţionale şi nonconvenţionale în stomatologia modernă
05 - 07 Mai 2011

Pe durata simpozionului Dr. Sven Hangert (bredent-medical) a avut două intervenţii "LIVE OP", transmise din clinica de stomatologie CIF DENT în sala congresului, pe parcursul cărora a fost prezentat Conceptul SKY fast & fixed - extracţie, inserare implanturi dentare şi protezare imediată cu punte fixă.


Congres bredent days Verona 2011

bredent Group Days - Verona

Primul Congres Naţional "Diagnostica - Chirurgia - Protesi"
25 - 26 Februarie 2011

Zilele bredent au fost organizate cu prilejul primului congres naţional de la Verona "Diagnostica-Chirurgia-Protesi", desfăşurat sub deviza: "Noi Orizonturi în Implantologia Mileniului III"


bredent la IDS 2011

bredent Group la "International Dental Show 2011"

IDS 2011 - A 34-a ediţie a expoziţiei "International Dental Show"
22 - 26 Martie 2011

Expoziţie de referinţă în domeniul afacerilor dentare, IDS Köln este locul de întâlnire pentru factorii de decizie din cabinete stomatologice, laboratoare dentare, precum şi al specialiştilor din domeniul comerţului stomatologic şi industria dentară de cercetare şi dezvoltare.