SKY Implant System 14 Years

16 ani de SKY Implant System

 
 
 
Ustomed | Instrumente medicale produse in Germania

USTOMED - Instrumente medicale

Curs de implantologie orala pe simulator implantar

bredent group days Romania | SKY fast & fixed Forum

Hohe Rinne Păltiniș Hotel & Spa - Sibiu
24 - 26 Octombrie 2013

Perfect prosthetic implantat solutions, thanks to innovative materials and technologies

SKY fast & fixed permite evitarea problemelor anatomice adiţionale, iar osul existent al pacientului este folosit optim. Ca rezultat, augmentările şi sinus liftul nu vor mai fi necesare. Avantajul protezării imediate, în aceiași zi cu extracția, este extraordinar dar valoarea conceptului SKY fast & fixed este pusă în adevărata lumină doar în momentul în care fixăm lucrarea definitivă. Pentru acest motiv bredent impune trendul în domeniu prin materiale și tehnologiilor inovatoare.


Tehnica Dentara - Traditie si Inovatie | Cheile Grădiștei | 27-28 Septembrie 2013

Tehnică Dentară | Tradiție și Inovație

Cheile Grădiștei - Fundata
27 - 28 Septembrie 2013

Eveniment interactiv ce va cuprinde demonstrații practice pentru a ilustra posibilitățile tehnologiei de ultima generație

Organizat de Ordinul Tehnicienilor Dentari din Romania în parteneriat cu firmele bredent group, Schuetz și Vita, are ca scop prezentarea posibilității de realizare a lucrărilor protetice intr-un timp scurt, prin combinarea tehnicilor clasice cu cele moderne, precum si prezentarea unor materiale si tehnologii de ultima generație.


Curs SKY fast & fixed - Update Therapy Concepts

Curs SKY fast & fixed - Update Therapy Concepts

Workshops, Live Surgery & Hands-on
08 - 10 Aprilie 2013, Senden / Ulm, Gemania

SKY fast & fixed – un concept de tratament revoluționar care permite ca procedurile de extracţie, implantare şi restaurare temporară să se facă într-o singură operaţie pe parcursul unei singure zile și care beneficiază de pe urma succesului de peste 10 ani a unui sistem de implant de referință pentru conceptele de terapie restauratoare.

bredent a fost și va fi întotdeauna un Partener.
Fără o componentă educațională Puternică nici un producător nu poate pretinde că este de succes. A devenit o tradiție organizarea acestor cursuri în cadrul cărora participanții află nu doar despre produsele noastre dar și despre Tendințele din stomatologie.


bredent la IDS 2013

bredent Group la "International Dental Show 2013"

IDS 2013 - A 35-a ediţie a expoziţiei "International Dental Show"
12 - 16 Martie 2013

Expoziţie de referinţă în domeniul afacerilor dentare, IDS Köln este locul de întâlnire pentru factorii de decizie din cabinete stomatologice, laboratoare dentare, precum şi al specialiştilor din domeniul comerţului stomatologic şi industria dentară de cercetare şi dezvoltare.

În cadrul IDS 2013, bredent Group a prezentat inovații legate de produse, sisteme de soluții și concepte de tratament pentru numeroase probleme și provocări care apar în viața de zi cu zi a medicilor implantologi și a tehnicienilor dentari.

IDS Comunicat de presă: Inovații în câmpul proteticii pe implant