SKY Implant System 14 Years

16 ani de SKY Implant System

 
 
 
Ustomed | Instrumente medicale produse in Germania

USTOMED - Instrumente medicale

bredent Group - O soluție competentă și completă pentru multe probleme și provocări

bredent Group la IDS 2013

În cadrul IDS 2013, bredent Group a prezentat inovații legate de produse, sisteme de soluții și concepte de tratament pentru numeroase probleme și provocări care apar în viața de zi cu zi a medicilor implantologi și a tehnicienilor dentari.

Cele două domenii ale bredent Group, care se completează simbiotic, converg sub motto-ul: "Soluții perfecte pentru protetica pe implant datorate materialelor și tehnologiilor inovatoare" subliniind astfel poziția companiei de lider pe piața proteticii pe implant.

Satisfacția pacienților este rezultatul echilibrării performanțelor dobândite și percepute de către aceștia, evaluarea lor bazându-se, în general, pe restaurarea protetică pe implant, deoarece pot aprecia direct caracteristicile funcționale și estetice.

Datorită materialelor și tehnologiilor inovatoare, bredent Group oferă soluții competente complete pentru numeroase cazuri în implantologia chirurgicală, protetica pe implant și protezarea convențională, care aduc pacienților fericirea și mulțumirea pe termen lung.

  1. chirurgie minim invazivă | deschizător de drum în protetica pe implant
  2. evită augmentările | garantează estetica
  3. reduce complicațiile | are un rol esențial în profilaxie | reduce costurile
  4. fabricare | individualizare | digitalizare a întregului flux de lucru

bredent Group dezvoltă produse, sisteme și concepte de tratament care permit stomatologilor și tehnicienilor dentari să producă cu un bun raport calitate-preț proteze dentare igienice și estetice într-un timp mai scurt și să obțină astfel plus valoare. În acest sens, bredent Group aspiră să fie un partener competent tehnic, inovator și de încredere pentru clienții săi.

bredent la International Dental Show 2011
Formular Participare IDS 2013 Comunicate Presă IDS 2013

Noul Implant narrowSKY

Comunicate Presă IDS 2013