SKY Implant System 14 Years

16 ani de SKY Implant System

 
 
 
Ustomed | Instrumente medicale produse in Germania

USTOMED - Instrumente medicale

bredent SKY Implant System - Un sistem de implanturi dentare de succes

Implant Dentar | Sistemul de implantanturi dentare SKY de la bredent

Schimbarea continuă combinată cu adaptarea la cerințele utilizatorilor conduce către succes. Sistemul de implant dentar german a fost sistematic îmbunătățit și este un exemplu perfect pentru acest principiu, dată fiind dezvoltarea în 2002 de către Star Group International, care a fost fondată de Prof. Dr. (NY) Manfred Lang și cooperarea cu bredent-medical.

Două dintre caracteristicile inovatoare care se regăsesc la întreaga gamă de implanturi dentare din titan sunt :

  • Conexiunea tub-în-tub, cu Torx®, cea mai lungă din industria de profil, permite conexiunea de încredere a implantului cu abutmentul și evită deșurubarea sau ruperea șuruburilor, deoarece asigură o distribuție perfectă și uniformă a forțelor masticatorii între șurub și abutment. O conexiune durabilă este garantată prin rotația reziduală scăzută datorată îmbunătățirii preciziei realizării și a toleranței identice în comparație cu conexiunea hexagonală internă, și datorită contactului în suprafață dintre bont și implant.
  • Suprafața Osseo Connect® (OCS®) obținută prin sablare și tratament acid la înaltă temperatură, este un pas important pentru a îndeplini cerințele științifice privind atât osteointegrarea cât și aderarea țesuturilor moi.

Există totuși și o caracteristică comună pentru întreaga gamă de implanturi dentare, metalice sau nemetalice, care rezidă din secvență chirurgicală identică și care permite ca inserarea să se facă cu ajutorul unei singure truse chirurgicale pentru implantologie - OT21 de la bredent medical.


Implant dentar din titan - blueSKY

Implant dentar din titan - blueSKY

Implant dentar conceput pentru inserarea izocrestală

blueSKY – implant dentar din titan structurat în zona coronară cu o margine de 0,5 mm. Plasarea implantului dentar la același nivel cu osul duce la evitarea pierderii osoase datorată stabilizării osului la un nivel înalt pe toata lungimea implantului dentar.

Recomandat de asemenea și pentru inserarea pe creste augmentate, oferind astfel și precondiția unei aderări osoase ridicate după implantare.

Mulțumită metodei inovative de tratament a suprafeței implantului dentar, dar şi a structurii speciale a filetului, stabilitatea primară a acestuia crește considerabil.


Implant dentar din titan - SKY classic

Implant dentar din titan - SKY classic

Indicația majoră pentru noul SKY classic este inserarea supracrestală

SKY classic are în regiunea de colet, pe primii 2 mm, o porțiune rafinată de mașină de 1,5 mm și o suprafață gravată de doar de 0,5 mm. Datorită acestui design modern implantul face față cu succes în două dintre cele mai grele situații :

- pe de o parte, șanțurile microscopice pot conferi suport și attachment pentru țesuturile moi, ceea ce indică această linie implantară pentru plasarea supracrestală
- iar pe de altă parte, în situația unei creste alveolare neregulate, sau dacă vă puteți aștepta la resorbția osului, porțiunea expusă fiind foarte ușor de igienizat de către pacient

Toate aceste caracteristici recomandând acest implant dentar în special pentru zona laterală mandibulară.


Implant dentar din titan - narrowSKY

Implant dentar din titan - narrowSKY

narrowSKY- Implantul dentar pentru rezolvarea edentaţiilor înguste

Odată cu introducerea narrowSKY, bredent medical oferă soluții atât pentru spațiile înguste dar și pentru arcade atrofiate fără a abandona conceptul simplității cu un număr redus de componente.

narrowSKY este un implant dentar care beneficiază de noua platformă de 3,5 mm care este deja cunoscută de la SKY aesthetic line. Lungimile de 10, 12, 14 și 16 mm sunt disponibile pentru narrowSKY pentru care pot fi abordate următoarele soluții protetice:

  • bonturi SKY aesthetic S de 0°, 15° și 15°R pentru reconstituirile individuale și/sau punți
  • SKY uni.cone pentru punțile reținute prin înșurubare, ocluzală și/sau transversală
  • SKY uni.fit scan - bont de scanare și bonturi pentru CAD - CAM
  • SKY elegance - baza din titan pentru fabricarea bonturilor individuale cu ajutorul noului material BioHPP, un polimer de înaltă performanță

Implant dentar din titan - mini1SKY

Implant dentar din titan - mini1SKY

Implant dentar cu diametru redus, inserare rapidă și atraumatică

SKY classic are în regiunea de colet, pe primii 2 mm, o porțiune rafinată de mașină de 1,5 mm și o suprafață gravată de doar de 0,5 mm. Datorită acestui design modern implantul face față cu succes în două dintre cele mai grele situații :

  • pe de o parte, șanțurile microscopice pot conferi suport și attachment pentru țesuturile moi, ceea ce indică această linie implantară pentru plasarea supracrestală
  • iar pe de altă parte, în situația unei creste alveolare neregulate, sau dacă vă puteți aștepta la resorbția osului, porțiunea expusă fiind foarte ușor de igienizat de către pacient

Toate aceste caracteristici recomandând acest implant dentar în special pentru zona laterală mandibulară.


Implant dentar din titan - mini2SKY

Implant dentar din titan - mini²SKY

Implant dentar cu diametru redus, inserare rapidă și atraumatică

Utilizarea implanturilor mini²SKY și a unor componente protetice simple, permite fabricarea rapidă și în condiții de siguranță a restaurărilor estetice durabile pentru spații înguste în dentiție.

Implanturile dentare miniSKY pot fi utilizate și ca implanturi temporare profitând astfel de punctele forte de la proiectarea funcțională în trei etape cât și protocolul orientat spre calitatea osului care asigură stabilitatea primară remarcabilă și permit încărcarea imediată, astfel încât acesta poate fi utilizat pentru a proteja restaurări care necesită ample operații de augmentare sau când implanturi din zirconiu sunt puncte de sprijin singulare pentru crestele edentate.


Implant dentar din zirconiu - whiteSKY

Implant dentar din dioxid de zirconiu - whiteSKY

Implant dentar ceramic potrivit pentru cei ce zâmbesc des în lumina reflectoarelor și recomandat persoanelor care-și doresc ca nimic să nu le umbrească frumusețea dinților

Restaurările nemetalice pot fi realizate datorită whiteSKY, un implant dentar din dioxid de zirconiu de stadiul 1, dintr-o singură bucată care imită perfect aspectul natural al dintelui. Rezultatele sunt perfecte chiar și în cazurile unei grosimi mici a gingiei.

Lipsa de adeziune a plăcii bacteriene și rezistența zirconiului sunt doar câteva dintre avantajele ce recomandă acest implant. Conform mai multor studii științifice, acesta dispune de aceleași caracteristici biointegrabile ca și titanul, suprafețele fiind comparabile în ceea ce privește osteointegrarea, însă cu o estetică îmbunătățită.