SKY Implant System 14 Years

16 ani de SKY Implant System

 
 
 
Ustomed | Instrumente medicale produse in Germania

USTOMED - Instrumente medicale

Noul implant dentar narrowSKY - Rezolvarea estetică a edentațiilor înguste

Viziunea bredent-medical ferm focusată pe utilizatori

narrowSKY implant dentarpentru rezolvarea estica a edetantiilor inguste

Sistemul de implanturi dentare SKY s-a remarcat pe piața de implanturi încă din anul 2002 ca un sistem simplu, estetic, cu multe posibilități chiar dacă folosea un număr redus de componente protetice.

Inițial, o caracteristică a simplității sistemului, a fost mono platforma care pe de o parte a permis reducerea drastică a numărului de componente protetice dar care pe de altă parte a adus dificultăți în protezarea spațiilor edentate înguste. Noul implant dentar de la bredent, narrowSKY, oferă soluția în astfel de situații.

narrowSKY este un implant dentar de 3.5 mm care beneficiază de noua platformă de 3,5 mm care este deja cunoscută de la SKY aesthetic line. Lungimile de 10, 12, 14 și 16 mm sunt disponibile pentru narrowKY pentru care pot fi abordate următoarele soluții protetice:

  • bonturi SKY aesthetic S de 0°, 15° și 15°R pentru reconstituirile individuale și/sau punți
  • SKY uni.cone pentru punțile reținute prin înșurubare, ocluzală și/sau transversală
  • SKY uni.fit scan - bont de scanare și bonturi pentru CAD - CAM
  • SKY elegance - baza din titan pentru fabricarea bonturilor individuale cu ajutorul noului material BioHPP, un polimer de înaltă performanță

Odată cu introducerea narrowSKY, bredent medical oferă soluții atât pentru spațiile înguste dar și pentru arcade atrofiate fără a abandona conceptul simplității cu un număr redus de componente, afirmație întărită de faptul că toate părțile protetice ale sistemului pot fi încadrate pe o pagină dublă A4. Beneficiind de conceptul "platform switch", toate componentele care au fost dezvoltate pentru narrowSKY pot fi folosite și pe implanturile consacrate blueSKY si SKY classic

Bineînțeles atât formatoarele gingivale cât și bonturile castabile sunt de asemenea disponibile. În cursul anului 2013 programul va fi îmbunătățit prin includerea unui bont S pentru lucrări provizorii precum și bonturi estetice SKY elegance S, din BioHPP.

Reacția inițială a utilizatorilor la aceste adăugiri și extensii ale portofoliului nostru de produse aduce confirmarea că dezvoltarea prudentă a sistemului de implanturi dentare SKYeste pe calea cea bună în concordanță cu cerințele lor dar fără să abandoneze conceptul inițial și deschide noi posibilități pentru continuarea în viitor a succesului sistemului.

narrowSKY - Implant dentar din titan pentru edentații înguste sau arcade atrofiate


Articol presa narrowSKY - Implant dentar din titan cu platformă de 3,5 mm Prezentare narrowSKY - Implant dentar din titan cu platformă de 3,5 mm Prezentarea sisteului de implanturi dentre SKY - Catalog PDF Formular comanda implanturi dentare si protetica

Articol Presă

Prezentare

Catalog PDF

Formular Comandă