SKY Implant System 14 Years

16 ani de SKY Implant System

 
 
 
Ustomed | Instrumente medicale produse in Germania

USTOMED - Instrumente medicale

"SKY fast & fixed - Un nou concept terapeutic" - Dr. Florian Obadan

bredent SKY fast & fixed - O posibilitate de a dormi cu dintii tai. Dinti ficsi intr-o zi

Creșterea considerabilă a gradului de acceptare a tratamentului de către pacienți rezidă tocmai din perioada foarte scurtă a acestuia. Practic în mai puțin de o zi pacienții primesc dinți ficși cu care pot mânca, vorbi, râde dar mai presus de toate își vor recăpăta bucuria de a trăi.

SKY fast & fixed este revoluționar pentru că folosește osul nativ al pacientului și răspunde nevoilor acestuia. Operațiile de augmentare nu mai sunt necesare, scurtându-se astfel considerabil timpul de tratament și costurile. Trebuie să menționăm că cele mai multe operații de augmentare a osului sunt astăzi de succes, însă de asemenea trebuie să admitem și limitările pe care unele din aceste operații le impun.

Soluția prefigurată încă din anii '80 de Ledermann® era plasarea unor implanturi lungi, care să aibă stabilitate primară foarte bună și unirea lor printr-o construcție bară, la scurt timp după operație, în așa fel încât tot ansamblul să funcționeze unitar. Pacientul urma apoi să primească o proteză totală, mobilizabilă, care constituia soluția de protezare provizorie sau pe termen mediu, totuși, acest concept nu îndeplinește una din vechile dorințe ale pacienților: dinți ficși în aceeași zi, astfel, pacienții ar trebui să revină pentru controlul adaptării supra protezei, pentru căptușirea și recondiționarea ei. Aceste vizite repetate sunt un inconvenient atât pentru pacient, cât şi pentru medic: în zilele noastre, unul din cele mai scumpe și prețuite lucruri este timpul.

Conceptul lui Ledermann® a fost modificat de către Paulo Malo® , care a venit cu idea de a plasa implanturi mai lungi, cu inovația că cele distale sunt angulate. Astfel, având implanturi mai lungi, creste stabilitatea primară, iar unind aceste implanturi într-o construcție pasivă, lipsită de tensiuni, obținem o punte provizorie, fixă, cu sprijin exclusiv implantar.

Doctorului Georg Bayer îi datorăm SKY fast & fixed așa cum îl cunoaștem și prezentam astăzi. Conceptul dezvoltat împreună cu specialiștii bredent-medical este orientat către dorințele pacienților. Este optimizat protetic iar construcția definitivă este posibilă cu mai multe variante protetice.

Confortul oferit pacientului de acest tratament este fără egal tocmai prin faptul că acesta primește chiar în ziua singurei intervenții chirurgicale o construcție fixă, formată cel mai adesea din 10 dinți. Oamenii se pot întoarce imediat la viața socială, în scurt timp observându-se o importantă creștere a calității vieții.

Un alt avantaj major este că SKY fast & fixed poate fi oferit pentru un preț fix, foarte simplu de calculat pentru medic și cunoscut de pacient înainte de acceptarea tratamentului.

SKY fast & fixed - dinți ficși într-o zi. Dormi cu dinții tăi !


bredent SKY fast and fixed - O posibilitate de a dormi cu dintii tai

Dinți ficși în loc de proteză mobilă !