SKY Implant System 14 Years

16 ani de SKY Implant System

 
 
 
Ustomed | Instrumente medicale produse in Germania

USTOMED - Instrumente medicale

16 de ani de existență pentru SKY implant system

Schimbarea sigură spre succes

Sistemul de implant dentar SKY de la bredent a trecut cu succes testul timpului ! Produs de bredent-medical inca din 2002

Schimbarea continuă combinată cu adaptarea la cerințele utilizatorilor conduce către succes. Sistemul de implant dentar german a fost sistematic îmbunătățit și este un exemplu perfect pentru acest principiu, dată fiind dezvoltarea în 2002 de către Star Group International, care a fost fondată de Prof. Dr. (NY) Manfred Lang și cooperarea cubredent-medical. Caracteristicile inovatoare au fost întotdeauna bazate pe rezultatele curente ale cercetării științifice și cerințele utilizatorilor, pentru a putea oferi pacienților restaurări dentare de cea mai bună calitate. Aceste noi caracteristici sunt toate bazate pe principiile și calitățile din ADN-ul sistemului de implant dentar SKY - ușurința în utilizare, claritate și eficientă economică.

Îmbunătățirea implantului cu suprafața Osseo Connect® (OCS®), prin sablare și tratament acid la înaltă temperatură, a fost un pas important pentru a îndeplini cerințele științifice privind atât osteointegrarea cât și conectarea cu țesuturile moi. Cu implanturile dentare SKY classic și blueSKY, sistemul de implant SKY include acum două modele de implant pentru a obţine rezultate clinice perfecte atât pentru situațiile care impun ca poziția implantului să fie supracrestal cât şi pentru cele în care poziția izocrestală este optimă, în conformitate cu situația clinică.

Restaurările nemetalice pot fi realizate datorită white, un implant dentar din dioxid de zirconiu de stadiul 1, dintr-o singură bucată. Familia de implanturi dentare este completată de mini1SKY, implant cu diametrul redus, tot un implant de stadiul 1, cu attachment sferic, și mini2SKY, un implant de stadiul 2, cu bont și Torx ca dispozitiv antirotațional, sau SKY Locator®. O trusă unică de inserare a implanturilor dentare pentru toată familia SKY ușurează munca pentru echipa chirurgicală.

Prin introducerea SKY fast & fixed, o referință în ceea ce privește un tratament cu implanturi dentare eficient pentru "generația 50 plus", adică pacienții care se confruntă cu perspectiva edentaţiei totale, dar simt că sunt prea tineri pentru o proteză mobilă. Mai mult decât atât, cu SKY fast & fixed, a fost posibilă combinarea punctelor forte ale bredent Group și a conceptului terapeutic în conformitate cu motto-ul "Chirurgie și protezare - totul, de la o singură sursă". Utilizatorii primesc un sistem testat și care se completează perfect, ce poate fi integrat cu succes în practică încă de la început. Mai mult de 5000 de pacienți mulțumiți și fericiți confirmă succesul acestui concept terapeutic.

În cooperare cu utilizatorii, bredent Group va continua să dezvolte concepte complexe terapeutice pe care le va poziționa cu succes pe piață, pentru pacienții tineri cu accent pe restaurările uni-dentare, precum și pentru pacienții în vârstă care au nevoie de îmbunătățirea retenției restaurărilor detașabile.

Cu un total de mai mult de 600.000 de implanturi dentare, în 13 ani, SKY se numără printre sistemele de implant dentar ce s-au impus în mai mult de 20 de țări, locul fruntaș din clasamente fiind confirmat în mod repetat în publicații științifice importante. Prin urmare, ne simțim bine pregătiți pentru a face fată provocărilor din următorii 10 ani.