SKY Implant System 14 Years

16 ani de SKY Implant System

 
 
 
Ustomed | Instrumente medicale produse in Germania

USTOMED - Instrumente medicale

SKY classic - Implant dentar cu suprafața Osseo Connect (OCS)

Mulți dintre utilizatorii SKY au observat avantajele pe care le conferă suprafața rafinată de mașină în porțiunea de colet a implantului. Ca răspuns la feedback-ul acestora, specialiștii de la bredent medical au decis să continue producția acestui tip de implant, însă, "cine nu merge în pas cu timpul, este depășit de timpuri", spune o celebră butadă. Tocmai de aceea, pe un design de acum clasic, a fost grefată suprafața nouă Osseo Connect (OCS), combinând astfel doi factori de succes: pe de o parte un design implantar campion al stabilității primare, iar pe de altă parte o suprafață cu o extraordinară receptivitate pentru elementele biologice.

Rețeta de succes de la bredent medical continuă cu conexiunea deja consacrată, cu Torx®-ul ca element antirotațional, lungimea cea mai mare, conceptul mono platformă fiind de asemenea o prerogativă a acestei noi linii de implant.

Spre deosebire de blueSKY, noul SKY classic are în regiunea de colet, pe primii 2 mm. o porțiune rafinată de mașină; aceasta răspunde pozitiv în cele mai grele 2 situații: pe de o parte, șanțurile microscopice pot conferi suport și attachment pentru țesuturile moi, ceea ce indică această linie implantară pentru plasarea supracrestală, iar pe de altă parte, în situația unei creste alveolare neregulate, sau dacă vă puteți aștepta la resorbția osului, porțiunea expusă este foarte ușor de igienizat de către pacient. Toate aceste caracteristici îl transformă în implantul electiv în special pentru zona laterală mandibulară.

Gama de dimensiuni coincide cu blueSKY, excepție făcând nou-înființatul diametru de 5,5 mm. de la blueSKY, iar indicația majoră pentru noul SKY classic este pentru situațiile cu creastă neregulată sau grosime insuficientă, acolo unde este de așteptat ca remodelarea osului alveolar să se continue şi după implantare, cel mai frecvent aflându-se în situația aceasta zona laterală mandibulară, mai ales în cazul edentaţiilor terminale.

Există specialiști care au previzionat folosirea noului SKY classic inserându-l supracrestal, lăsând deasupra corticalei porțiunea de 2mm. rafinată de mașină, și optând pentru o vindecare transgingivală.

SKY classic - implant dentar din titan pentru inserare supracrestală


Formular comanda implanturi dentare si protetica

Informații

Catalog Online

Catalog PDF

Formular Comandă