SKY Implant System 14 Years

16 ani de SKY Implant System

 
 
 
Ustomed | Instrumente medicale produse in Germania

USTOMED - Instrumente medicale

1st SKY fast & fixed Forum

Bucureşti - 08 și 09 Octombrie 2011

Peter Brehm - General Manager bredent Group

Peter Brehm, General Manager bredent Group

"The main philosophy of the bredent group is to combine the products of oral implantology with dental techniques to create a perfect symbiosis."

"FINIS CORONAT OPUS" - Finalul încoronează opera, spune un cunoscut citat latin.

bredent 1st SKY fast & fixed Forum Bucuresti

Şi în cazul nostru, valoarea conceptului SKY fast & fixed este pusă în adevărata lumină doar în momentul în care fixăm lucrarea definitivă.

Tocmai de aceea am invitat atât specialişti din Germania cât şi din România, pentru discuţii deschise legate de prezentări de cazuri.

Idei noi, managementul unor posibile eşecuri, soluţii tehnice care pot fi aplicate în practica de zi cu zi dar şi din cele high-end, ale căror tehnologii abia încep să pătrundă în România. Pacientul apreciază faptul că primeşte dinţi în aceeași zi, dar pretenţiile de estetică sunt următoarea sa cerinţă.

Una din valorile companiei bredent este PARTENERIATUL, iar schimbul de informaţii pe care dorim să-l realizam pe parcursul manifestării considerăm că ne caracterizează ca şi companie.

Programul 1st SKY fast & fixed Forum


Catalog PDF bredent SKY fast & fixed Catalog eveniment bredent SKY fast & fixed Fleyer eveniment bredent SKY fast & fixed

Catalog tratament SKY fast & fixed

Catalog 1st SKY fast & fixed Forum

Flyer 1st SKY fast & fixed Forum