SKY Implant System 14 Years

16 ani de SKY Implant System

 
 
 
Ustomed | Instrumente medicale produse in Germania

USTOMED - Instrumente medicale

whiteSKY - perfecţiunea în reconstituirea frumuseţii naturale

Pic implant dentar zirconiu - whiteSKY

bredent medical răspunde cerinţelor pacienţilor dumneavoastră care doresc ca aspectul estetic al restaurărilor protetice să nu fie deosebit faţă de dinţii naturali, cu noul whiteSKY - implant dentar din dioxid de zirconiu, culoarea dintelui natural. Nici o umbră întunecată nu va afecta frumuseţea restaurărilor cu whiteSKY, nici măcar atunci când pacientul zâmbeşte în lumina puternică a reflectoarelor. Rezultatele perfecte vor fi realizate chiar şi în cazurile unei înălţimi mici a gingiei. Satisfacţia de durată a pacienţilor cu implanturi whiteSKY este asigurată, iar aceştia vă vor recomanda - nu există nici un compliment mai mare pe care un pacient îl poate face !

Materialul este perfect potrivit pentru implant şi pentru că este de trei ori mai rezistent decât titanul. Elasticitatea şi rezistenţa reprezintă avantaje ideale pe termen lung şi-l recomandă pentru a evita fracturile. Studiile ştiinţifice au arătat că dispune de aceleaşi caracteristici biointegrabile ca şi titanul, suprafeţele fiind comparabile în ceea ce priveşte osteointegrarea.

Datorită designului dintr-o bucată a implantului, este bine ca întotdeauna să se procedeze pentru protejarea imediată a implantului. Precondiţiile sunt aceleaşi ca şi cele pentru un implant de titan: volumul osos suficient, stabilitate primară adecvată. De asemenea este recomandabilă şi conectarea la dinţii adiacenţi sau la alte implanturi SKY, pentru implantul dentar de zirconiu fiind foarte recomandat să fie protejat de forţele masticatorii, sau orice alte forţe ce ar putea împiedica osteointegrarea.

whiteSKY - implant dentar ceramic (dioxid de zirconiu)


Informatii implant dentar zirconiu - whiteSKY Catalog online implant dentar zirconiu - whiteSKY Implant dentar din zirconiu | Descarca catalog PDF Formular comanda implanturi dentare si protetica

Informații

Catalog Online

Catalog PDF

Formular Comandă