SKY Implant System 14 Years

16 ani de SKY Implant System

 
 
 
Ustomed | Instrumente medicale produse in Germania

USTOMED - Instrumente medicale

SKY Meeting 2012
Regenerarea estetică vs. Reabilitarea funcţională - o contradicţie ?

bredent SKY Meeting 2012

Pre-congres
26 Aprilie 2012

Congresul de implantologie dentară şi tehnologie
27 - 28 Aprilie 2012

Podium tehnică dentară
27 Aprilie 2012

Excelenţă în estetică - Readucerea zâmbetului. O provocare din punctul de vedere al esteticii - aşteptări şi predictibilitate

Sâmbătă 28 Aprilie 2012, 14:30 - 18:00
Dr. David Garber din Atlanta/USA (DMD, Periodontist, Prosthodontist, Implantolog)

Aflaţi totul despre tendinţa de stabilire a metodelor de tratament şi practică, precum şi evoluțiile viitoare în laborator din programele de curs planificate. Veţi fi implicaţi într-un mod profund, participând la ateliere de lucru orientate spre laborator. Acestea vor fi ateliere de lucru pentru medici stomatologi, tehnicieni dentari şi pentru echipe.
Conţinut:

  • Dilema referitoare la implanturile adiacente
  • Selectarea bonturilor - factor crucial în estetică
  • Rolul transplantului de ţesut dur sau moale şi folosirea măştilor gingivale roz în protetică

Profitaţi de această oportunitate exclusivă de a face schimb de idei cu un grup de elită, în scopul de a vă actualiza cunoştinţele şi de a beneficia de experienţa acestor experţi de renume la nivel internaţional, cu expertiză în tot ce presupune sistemul de implant.

Excelenţă în Reconstrucţie - Extragerea, Implantarea, Protezarea fixă
Vineri 27 Aprilie 2012, 14:30 - 18:00

Dr. Georg Bayer (Preşedinte al DGOI - Societatea Germană de Implantologie Orală şi Implantolog din Landsberg)
Mulţi pacienţi care sunt pe punctul de a deveni edentaţi doresc să găsească o soluţie fixă fără a fi nevoie să fie supuşi procedurilor chirurgicale majore şi perioadelor lungi de tratament. Prin urmare, întrebarea la care trebuie să se răspundă aici este în ce condiţii osul local poate fi tratat cu ajutorul unui număr minim de proteze folosindu-se apoi punţi fixe imediat.

Conţinut:
În atelier, Dr. Georg Bayer, co-developer al conceptului de tratament "SKY fast & fixed" şi tehnicianul dentar Stephan Adler vor demonstra toate bazele teoretice şi practice de care echipa are nevoie pentru a efectua un tratament de succes folosind protezarea imediată. În special, aceştia vor examina avantajele procedurilor de lucru standardizate, în acest context. Înregistrări video ale unor operaţii vor demonstra procedura chirurgicală într-o formă realistă, precum şi protezarea provizorie sau definitivă. Experţii vor discuta în detaliu despre situaţii dificile de tratament şi vă vor oferi sfaturi personale pentru rezolvarea acestor situaţii. Avantajele şi dezavantajele cazurilor care au fost deja tratate vor fi examinate critic pe baza unor rezultate pe termen lung. De asemenea, practica unui marketing corect, este o componentă a atelierului. Abordarea profesionistă a pacientului motivează atât pe acesta cât şi pe medic în egală măsură şi prin urmare, serveşte ca un driver de vânzări.

Excelenţă în regenerare - Funcţia care urmăreşte ţesutul
Vineri 27 Aprilie 2012, 14:30 - 18:00

Prof. Dr. Dr. Joachim Zöller (Universitatea din Cologne)
Complicaţiile pot apărea în orice tip de procedură de augmentare. Frecvenţa acestor complicaţii depinde în primul rând de tipul procedurilor chirurgicale efectuate precum şi de materiale utilizate. Rata infecţiei creşte în conformitate cu cantitatea de material străin utilizat, prin urmare, este înţelept să efectueze procedura pentru a insera acest material după cum este indicat, folosind cât mai puţin posibil material alloplastic şi de asemenea să se angajeze în mod consecvent măsuri adecvate de decontaminare intra-operative. Transplantul propriului os vital este şi în prezent considerat ca având cea mai mare valoare biologică faţă de restul procedurilor, corespunzătoare unei rate foarte scăzute de infecţie.

Conţinut:
În plus faţă de augmentare şi de implantare, chirurgia ţesuturilor moi va fi acoperită în atelier ca a treia etapă în realizarea unui tratament de succes. şi aceasta deoarece în intervalul dintre incizia iniţială şi momentul în care implantul este expus, trebuie să fie luată o decizie pentru a stabili dacă este indicată o tehnică specială. Beneficiul schimbului de experienţă şi de idei cu specialiști în domeniul de aplicare a acestui curs constă în actualizarea tuturor acestor proceduri.

2002 - 2015 | 13 ani de existenţă a sistemului de implant dentar SKY


Peter Brehm Presedinte bredent Group bredent SKY Meeting 2012 Sofitel conference room

Sărbătoriţi împreună cu noi !

Programul evenimentului