SKY Implant System 14 Years

16 ani de SKY Implant System

 
 
 
Ustomed | Instrumente medicale produse in Germania

USTOMED - Instrumente medicale

miniSKY FRP - ideale pentru succesul planificării implantării

Mini implant dentar miniSKY FRP bredent

Fixarea precisă, reproductibilă a şablonului pentru stabilirea poziţiei implanturilor pe model sau în situ este precondiţia succesului deplin al planificării 3D şi apoi a implantării propriu-zise pe un maxilar edentat. Pentru această problemă delicată, a lipsei reperelor pe un maxilar edentat, bredent are o soluţie - fixarea a 3 implanturi mini1SKY FRP (FRP - fixed reference points) oferind astfel exact aceste repere printr-o minimă invaziune chirurgicală.

Astfel inserate, fără a fi nevoie de intervenţii chirurgicale de amploare, asigură o fixare sigură a şablonului datorită capului sferic. În acest fel se asigură că datele protetice ale şablonului pentru scanare 3D furnizează valori exacte pentru planificarea implantului, care pot fi transferate cu precizie la şablonul de foraj. Mai mult, modelul de foraj poate fi îndepărtat în timpul intervenţiei chirurgicale şi apoi reataşat.

Proteza dentară pe care pacientul o poartă înainte de începerea tratamentului cu implanturi dentare, poate fi fixată cu implanturi de planificare mini1SKY FRP pentru a ajuta pacientul să se bucure de beneficiile acestui tratament de la bun început.

miniSKY FRP - mini implant dentar


Informatii mini implant dentar miniSKY FRP bredent Catalog online mini implant dentar miniSKY FRP bredent Catalog PDF mini implant dentar miniSKY FRP bredent Formular comanda implanturi dentare si protetica

Informații

Catalog Online

Catalog PDF

Formular Comandă