SKY Implant System 14 Years

16 ani de SKY Implant System

 
 
 
Ustomed | Instrumente medicale produse in Germania

USTOMED - Instrumente medicale

OT21 - noua trusă chirurgicală pentru inserarea implanturilor dentare

Trusa chirurgicala implantologie OT21 bredent - gama de implanturi dentare SKY

Diversitatea de consistenţă a osului uman stabileşte cerinţe ridicate pentru protocolul chirurgical. O stabilitate primară bună trebuie obţinută pentru toate calităţile de os, fără a suprasolicita însă osul.

Această ţintă poate fi atinsă printr-un protocol chirurgical orientat de calitatea osului. Am considerat întotdeauna că este mai bine să tratam osul diferit, în loc să avem mai multe feluri de implanturi dentare, pentru fiecare tip de calitate a osului. Implanturile dentare SKY de la bredent medical asigură o inserare atraumatică în osul de duritate ridicată dar şi o bună stabilitate primară în osul moale sau de duritate medie.

Noua trusă chirurgicală oferă un aranjament clar, intuitiv, uşor de folosit al tuturor pieselor din componenţă, marcate cu coduri şi culori, cu spaţii speciale pentru piesele mici. Pentru toate frezele sunt disponibile limitatoare detaşabile care permit o preparare a neo alveolelor în siguranţă.

Important! Pentru inserarea întregii game de implanturi dentare SKY (blueSKY, SKY classic, whiteSKY, mini1&2SKY, miniSKY FRP) de la bredent medical este nevoie de instrumentele unei singure truse chirurgicale.

Instrucţiuni pentru folosirea în siguranţă a trusei OT21

Trusă chirurgicală pentru implantologie OT21 - Simplu, sigur şi eficient


Informatii trusa chirurgicala pentru inserarea implanturilor dentare OT21 bredent Catalog online trusa chirurgicala pentru inserarea implanturilor dentare OT21 bredent Trusa chirurgicala pentru inserarea implanturilor dentare - OT21 bredent | Descarca catalog PDF

Informații

Catalog Online

Catalog PDF