SKY Implant System 14 Years

16 ani de SKY Implant System

 
 
 
Ustomed | Instrumente medicale produse in Germania

USTOMED - Instrumente medicale

TEHNICA DENTARĂ - TRADIȚIE ȘI INOVAȚIE

27 - 28 Septembrie 2013, Cheile Grădiștei - Fundata

Evenimentul interactiv ce va cuprinde demonstrații practice pentru a ilustra posibilitățile tehnologiei de ultima generație este organizat de Ordinul Tehnicienilor Dentari din Romania în parteneriat cu firmele bredent group, Schuetz și Vita, are ca scop prezentarea posibilității de realizare a lucrărilor protetice intr-un timp scurt, prin combinarea tehnicilor clasice cu cele moderne, precum si prezentarea unor materiale si tehnologii de ultima generație.

 


bredent Group | 40 years in dentistry | Dr. Florian Obadan

Dr. Florian Obădan

Managing Director | bredent-medical România

Cu o experiență de aproape 40 de ani în domeniul tehnicii dentare și cu un sistem de implant care de peste 10 ani aduce succes profesioniștilor, bredent Group este astăzi un punct de referință pentru conceptele de terapie restauratoare.

 

 


New possibilities in visio.lign full arch reconstruction using BIO HPP | CDT Mark J. Price

CDT Mark J. Price

Owns Elite Dental Studio | Director of Dental Excellence @ Harewood

În domeniul restaurări protetice în stomatologie ne confruntăm cu 2 provocări: pe de o parte, trebuiesc respectate cererile estetice ale pacienților, iar pe de altă parte, există caracteristici obligatorii de protetică pe implanturi. Aștept evenimentul de la Cheile Gradistei pentru a vă putea împărtăși experiența și soluțiile mele. Prin introducerea unui nou material într-un protocol verificat am obținut rezultate previzibile, care merită răspândite.