SKY Implant System 14 Years

16 ani de SKY Implant System

 
 
 
Ustomed | Instrumente medicale produse in Germania

USTOMED - Instrumente medicale

Baza ideală pentru protezarea temporară

bredent SKY temp - bonturi implanturi dentare pentru restaurare temporara

Cererile pacienţilor pe estetică dentară au crescut considerabil în cursul ultimilor ani. Estetica numită şi "roşu-alb" este baza pentru îndeplinirea acestor cerinţe. Aceasta include, de asemenea, faptul că gingia este perfect formată în timpul fazei de vindecare şi / sau după descoperirea implantului.

Cu SKY temp vă putem oferi produsul perfect pentru a atinge acest obiectiv. Suprafaţa extrem de netedă contribuie perfect la modelarea / formarea sulcusului. Restaurarea temporară poate fi realizată în doar câteva minute, în combinaţie cu visio.lign.

Sulcusul perfect conformat cu SKY temp oferă cea mai bună premisă pentru restaurarea cu SKY esthetic line sau cu bonturi fabricate individual în laborator, bazate pe SKY uni.fit.

SKY temp - bonturi pentru restaurări temporare


Informatii bredent SKY temp - bonturi implanturi dentare pentru restaurare temporara Catalog online bredent SKY temp - bonturi implanturi dentare pentru restaurare temporara Bonturi implanturi dentare pentru restaurare temporara - SKY temp | Descarca catalog PDF Formular comanda implanturi dentare si protetica

Informații

Catalog Online

Catalog PDF

Formular Comandă