SKY Implant System 14 Years

16 ani de SKY Implant System

 
 
 
Ustomed | Instrumente medicale produse in Germania

USTOMED - Instrumente medicale

Fabricarea lucrărilor temporare de înaltă calitate este acum simplă şi rapidă

bredent visio.lign - fatete dentare multi-strat

Linia de produse visio.lign, în prezent în plină ascensiune, cuprinde faţete multi-strat ce nu se deosebesc de dinţii naturali. Asemănările anatomice provin din felul cum sunt redate umbrele personalizate precum şi din folosirea unor agenţi de legare şi micro umplutură în nuanţe care se potrivesc perfect.

Proprietăţile şi caracteristicile sale distinctive împrumută aparenţa naturală a dintelui viu. Zonele de abraziune, asimetriile individuale precum şi reliefurile de pe suprafaţa modelului natural de referinţă sunt meticulos conservate.

Esenţa formelor definitorii au fost implementate în procesul de fabricaţie cu ajutorul tehnologiei digitale de proiectare de ultimă generaţie. Procesele de fabricaţie de ultimă oră, tehnicile speciale de tăiere şi frezare de înaltă precizie au facilitat transferul cu succes al delicatelor detalii ale structurilor de la suprafaţa modelelor la produsul final al restaurări.

Formele şi structurile pentru novo.lign A şi novo.lign P sunt unice. Dacă veţi căuta perfecţiunea pentru restaurări protetice estetice cu eficienţă ridicată, atât în cabinetul stomatologic, cât şi în laborator, novo.lign A şi novo.lign P sunt soluţia perfectă.

Mai mult, datorită gradului înalt de finisare şi polimerizare, faţetele sistemului visio.lign pot fi folosite şi pentru lucrări de durată; printre avantajele pe care le conferă acest sistem, putem enumera: predictibilitatea fizionomiei lucrărilor, planificarea acestora, posibilitatea de a arăta pacientului aspectul final al lucrării chiar din timpul probelor estetice, scheletul metalic pentru aceste lucrări este mai uşor decât cel pentru metalo-ceramică, pasivizarea lui este mai uşor de obţinut, iar în cazul în care lucrarea necesită o reparaţie, aceasta se poate executa într-un interval foarte scurt.

visio.lign - faţete dentare multi-strat


Informatii bredent visio.lign - fatete dentare multi-strat  bredent visio.lign - fatete dentare multi-strat Fatete dentare multi-strat - visio.lign| Descarca catalog PDF

Informații

visio.lign

Catalog PDF